Μπόουλινγκ: 10 κορίνες και μια μπάλα

Η ιστοσελίδα ασχολείται με το πολύ δημοφιλές και πολύ διαδεδομένο, σε παγκόσμια βάση, άθλημα του μπόουλινγκ. Ένα άθλημα που δυστυχώς θέλει μεγάλο χώρο για να παιχτεί, ειδικές εγκαταστάσεις και αρκετά μεγάλη χρηματική επένδυση, αλλά αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα διασκέδασης και κοινωνικότητας.

Μπροστά από έναν ξύλινο ή συνθετικό διάδρομο με επικάλυψη για να γλιστράει η μπάλα, ένας παίκτης, φορώντας ειδικά παπούτσια για να μην καταστρέψει το πάτωμα, προσπαθεί κυλώντας την μπάλα πάνω στον διάδρομο να ρίξει τις 10 κορίνες που βρίσκονται στην άκρη του, τοποθετημένες σε τρίγωνο από ένα αυτόματο μηχάνημα. Ανάλογα με το πόσες κορίνες θα ρίξει παίρνει πόντους, τους οποίους προσθέτει στο τέλος για να βγει ο νικητής.

Αποτελεί τέχνη το πώς θα στηθεί ο κάθε παίκτης, το πώς θα κυλήσει την μπάλα στον διάδρομο, το πώς θα τη γυρίσει με τα τρία δάκτυλα που θα την πιάσει και ποια φάλτσα θα της δώσει, προκειμένου να πετύχει το μεγαλύτερο δυνατό σκορ. Στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας θα βρείτε συμβουλές για όλα τα παραπάνω, όπως και συμβουλές για στοιχηματισμό στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μπόουλινγκ, στα οποία αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου.

Μπορεί η κάθε αίθουσα μπόουλινγκ να παρέχει εξοπλισμό για όλους τους παίκτες, όμως είναι γνωστό ότι αυτός ο εξοπλισμός είναι πολυχρησιμοποιημένος, φθαρμένος και μάλλον κακοσυντηρημένος και επομένως όχι ο καλύτερος δυνατός. Ποιος όμως είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για τον κάθε παίκτη προσωπικά; Στα άρθρα της σελίδας δίνονται πληρεις συμβουλές και οδηγίες γι’ αυτό το ζήτημα, που καλό θα ήταν να διαβαστούν και να ακολουθηθούν με ιδιαίτερη προσοχή.