Συναρπαστικές Αναμετρήσεις στο Μπόουλινγκ

Προς ανακάλυψη των νέων πρωταθλητών του μπόουλινγκ! Ξεπερνώντας τα όρια στα οποία μπορεί να φτάσει η αδρεναλίνη με το κάθε strike, ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του στο πρωτάθλημα που διοργανώνει το Επαρχιακό Σωματείο Μπόουλινγκ Κερύνειας και γιατί όχι να στεφθεί πρωταθλητής! Υπάρχουν αρκετές ομάδες που υπερασπίζονται τη φήμη τους επάξια και προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, παιχνίδι με παιχνίδι.
strikesΥπάρχει μία ετήσια συνδρομή, την οποία μπορεί να καλύψει η κάθε ομάδα και να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Ανάλογα με τις νίκες και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της κάθε αγωνιστικής, ο πίνακας διαμορφώνεται και στο τέλος στέφεται η πρωταθλήτρια ομάδα. Επιπλέον, οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χορηγούς. Κάτι τέτοιο προσφέρει τη δυνατότητα στην κάθε ομάδα να εξασφαλίσει το κόστος συμμετοχής στους αγώνες.
Ωφελώ ντας το σώμα και το πνεύμα με πολλούς τρόπους, το μπόουλινγκ αποτελεί μία εξαιρετική μορφή ενασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο του καθενός. Αν σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα προστεθεί και το κίνητρο του κυπέλλου και της δόξας που συνεπάγεται, το μπόουλινγκ μετατρέπεται στη νούμερο ένα επιλογή ψυχαγωγίας. Ακόμη και εάν ο ανταγωνισμός γίνεται πολύ συχνά έντονος με την συμμετοχή εξίσου δυνατών παιχτών και ομάδων, στο τέλος η απόλαυση υπερνικά οποιαδήποτε πικρία συνεπάγεται μια ενδεχόμενη ήττα.
Φυσικά και έχουν οριστεί κανόνες, έτσι ώστε οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να έχουν έναν κοινό άξονα. Ο τελικός στόχος είναι χωρίς αμφιβολία η επικράτηση, μέσα από την επιτυχία των strikes. Όσες περισσότερες κορίνες ρίξει μία ομάδα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει στη νίκη. Οι κορίνες μεταφράζονται σε πόντους και στο τέλος η ομάδα με τους περισσότερους πόντους νικά.
Γιατί λοιπόν να μην αγωνιστεί μία ομάδα, επαγγελματική ή ερασιτεχνική, με απώτερο σκοπό την επιβράβευση μέσα από συνεχείς αγώνες; Στο μπόουλινγκ η κάθε λεπτομέρεια μετρά και γι’ αυτό οι ομάδες μπόουλινγκ πρέπει να προσέχουν την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να υπερισχύσουν έναντι των αντιπάλων τους!